Scurt istoric (Poveste)

Prezenta pe piata inca din anul 1991, compania noastra a cunoscut o dezvoltare treptata, ajungand in acest moment sa numere aproape 100 de angajati si sa deserveasca peste 2800 de Locatii. In prezent activitatea noastra de distributie  se desfasoara in Bucuresti, cat si in judetele limitrofe Ilfov si Giurgiu. Am inceput prin distributia de Bere, Vinuri, Bauturi Racoritoare, Bauturi Alcoolice devenind din ce in ce mai buni, iar in prezent gama noastra de produse este mult mai variata si printre produsele noi pe care compania noastra le ofera pe piata regasim si unele produse alimentare.

Filosofia si valorile companiei

Inca de la infiintare am incercat sa oferim cilentilor si partenerilor nostri servicii de calitate. De acest lucru ne-am convins si  ca dovada, stau in picioare contracte pe termen lung alaturi de parteneri cu renume printre care se numara: Ursus Breweries, Pernod Ricard, Cramele Budureasca, Cramele Urlati, Cramele Ceptura, Cramele Dealul Mare, Tohani, Panciu, Recas, Samburesti, Cricova, Apemin Tusnad, Bucovina, Apa Moieciu, Coca Cola, Pepsi, RedBull, Savoy. Convinsi fiind de garantia serviciilor noastre, nu ne-am culcat pe o ureche si am continuat sa imbunatatim constant functionarea companiei  noastre. Asadar am implimentat sisteme de prelucrare a datelor online. Astfel ca preluarea comenziilor, verificarea stocurilor si emiterea facturilor se face in timp real de catre angajatii nostri, astfel ca eficienta creste iar timpul de asteptare a clientilor scade semnificativ. Pe viitor ne propunem sa evoluam pe toate segmentele companiei noastre si sa ajungem in punctul unde expresia “sky is the limit” sa fie atinsa si chiar depasita.

Echipa noastra

Desigur, succesul nostru se datoreaza si  echipei noastre, cei cu care lucram zi de zi. Pentru ca este bine cunoscut faptul ca omul sfinteste locul, ne mandrim cu oamenii din echipa noastra iar la randul lor angajatii nostri sunt constienti ca fiecare dintre ei reprezinta o piesa importanta din angrenajul companiei, iar seriozitatea si loialitatea lor ajuta buna functionare a acesteia. In aceasta formula nu putem decat sa ne bucuram ca suntem parte a ceea ce inseamna Tarell si ca povestea noastra merge mai departe.

Logistica

Punctualitatea livrarilor si modul in care mentinem legatura cu clientii nostri este posibila si datorita flotei noastre de masini. Punctualitatea ne reprezinta si nu putem dezamagi, asadar, dispunem de un numar de 30 masini pentru distributie cu capacitati intre 3,5t si 18t si de alte 30 autoturisme pentru forta de vanzari care sunt intr-o miscare continua pe tot parcursul zilei, asigurand mentinerea unui contact permanent intre companie si client, reusind astfel sa rezolvam imediat dorintele stringente ale acestora.