ComenziBauturi.ro este proprietatea SC Tarell Import Export SRL si detine toate drepturile de administrare ale acestuia. Tot continutul site-ului ComenziBauturi.ro este proprietatea SC Tarell Import Export SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC Tarell Import Export SRL a oricaror elemente regasite in site se considera furt si atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@comenzibauturi.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a acestui site ce se vor intelege ca un contract de vanzare-cumparare intre SC Tarell Import Export SRL (prin magazinul online ComenziBauturi.ro) si orice persoana (fizica sau juridica) ce va face o comanda online prin intermediul acestuia. Ne asumam dreptul de a modifica orice informatie din acest site fara o notificare prealabila.

Toate produsele comercializate prin intermediul ComenziBauturi.ro sunt originale si vor fi livrate în ambalaj corespunzator, insotite de factura, conform legislatiei in vigoare.

DATE DE CONTACT

Nume firma: SC Tarell Import Export SRL
Date fiscale: J40/16204/1991, RO 335316
Sediu social: Str. Lt. Aurel Botea nr.1, Sectorul 3, Bucuresti
Telefon: 031.425.64.89
E-mail: office@comenzibauturi.ro

SCOPUL COLECTARII DATELOR

Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor de pe ComenziBauturi.ro, privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, demarketing, de publicitate, de media, de urmarire si monitorizare a vanzarilorsi comportamentul consumatorului.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul ComenziBauturi.ro datele personale poate opta ca acestea sa fie sterse din baza de date a ComenziBauturi.ro, fiind de ajuns sa ne contacteze si sa ceara acest lucru telefonic sau prin e-mail.

UTILIZAREA SITE-ULUI DE CATRE PERSOANELE SUB 18 ANI

Site-ul ComenziBauturi.ro se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice si de aceea, in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele: „Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin plasarea comenzii nu incalc prevederile legale in vigoare”.

COMANDA

Cumparatorul poate efectua comenzi pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugate in cosul de cumparaturi, produsele sunt disponibile pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, iar vanzatorul primeste acordul cumparatorului sa il contacteze telefonic sau prin e-mail.

MODALITATI DE PLATA

Pentru plata produselor comandate puteti alege una dintre urmatoarele variante:

  • Ramburs: plata se va efectua inmomentul livrarii produselor de catre curier; pentru aceasta optiune se percepe o taxa aditionala de 10 lei, reprezentand valoarea rambursului
  • Prin ordin de plata: in baza facturii fiscale emise de catre SC Tarell Import Export SRL
  • Online: prin card bancar, in momentul efectuarii comenzii. La plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele ComenziBauturi.ro

POLITICA PRETURILOR

Prețurile afisate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs in parte. Acestea includ T.V.A. si sunt exprimate in lei (RON). Pretul de achizitie al produselor comandate este cel din momentul confirmarii comenzii si se va regasi pe factura emisa.

Echipa ComenziBauturi.ro depune toate eforturile pentru a va prezenta corect informatiile din cadrul site-ului, insa din motive tehnice, independente de noi, pot aparea erori in ceea ce priveste afisarea preturilor. In aceste conditii se considera pret final cel acceptat decatre client in cadrul discutiilor purtate cu reprezentantii site-ului.

LIVRARE

Livrarea produselor, se va face oriunde în Romania, prin intermediul unei firme de curierat sau ridicarea acestora direct din magazinul de desfacere.

Tarifele de transport sunt stabilite de catre firma de curierat si pot fi achitate la destinatie (de catre client) sau la expeditie (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii). SC Tarell Import Export SRL nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiara acestor sume.

TARIFE SI DURATA PENTRU LIVRAREA PRINCURIER

Zona Bucuresti: 7.45 lei primele 5 kg, 0.65 lei/kg aditional, timp de livrare: maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

Tara: 11.15lei primul kg, 1 leu/kg aditional, timp de livrare: maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

Comerciantul isi rezerva dreptul de a confirma comenzile prin contactarea telefonica a clientilor, inainte de a le onora.

Receptia produselor reprezinta confirmarea dumneavoastra ca produsele au ajuns in stare buna. Factura atasata constituie contractul de vanzare/cumparare dintre dumneavoastra si comerciant, conform legislatiei in vigoare.

Clientul isi exprima acordul explicit in momentul semnarii facturii cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele in conformitate cu comanda plasata.

POLITICA DE RETUR

Produsele pot fi returnate intr-un interval de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie, cu conditia ca produsele sa fie sigilate, sa contina ambalajul original (cutie unde este cazul, eticheta si timbrul intacte). Cumparatorul va suporta toate cheltuielile returului, iar rambursarea sumei se va face prin aceeasi metoda aleasa la livrare (prin curier sau prin banca) in 10 zile lucratoare de la primirea returului.

DATELE CU CARACTER PERSONAL

Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre SC Tarell Import Export SRL, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare.

Pentru ca experienta dumneavoastra pe site-ul ComenziBauturi.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca SC Tarell Import Export SRL sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004.

Prin accesarea acestui website, dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a conditiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale.

NEWSLETTER

Abonarea la newsletter-ul site-ului ComenziBauturi.ro este gratuita, voluntara si implica acordul dumneavoastra de a accepta acești termeni de utilizare. Va puteti dezabona in orice moment, urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.

Mesajele si informatiile transmise prin newsletter respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este stipulata de legislatia romaneasca.

Comerciantul detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului (in aceleasi conditii mentionate pentru informatiile publicate in cadrul site-ului). De asemenea, comerciantul are dreptul de a restrictiona accesul la newsletter oricarui abonat, atata timp cat acesta nu respecta termenii si conditiile acestui site.